Skip to main content
Kennemer College mavo-havo heet voortaan: Dalí College. Met aandacht. Klik hier voor meer informatie
Nieuws

Start nieuwe schooljaar

Door 2 september 2018Geen reacties

We gaan weer van start! Aanstaande maandag, 3 september, zal voor iedereen het nieuwe schooljaar echt beginnen. De eerste week zal staan in het teken van introductie en kennismaking. In de Nieuwsbrief, die aan alle ouders is verstuurd, wordt een en ander aangekondigd. Hierbij wordt (opnieuw) nadrukkelijk gewezen op de vernieuwde privacywetgeving (AVG) en wordt gevraagd aan ouders en leerlingen om actie te ondernemen: het is van belang dat de bijgevoegde formulieren worden ingevuld en meegegeven aan de kinderen op de eerste schooldag, maandag. De leerlingen kunnen de formulieren afgeven bij de docent die hen ontvangt op het aangegeven tijdstip:

M1 en M2: 11.00 uur
M2 en M3: 12.00 uur
(Zie indeling op de borden in de aula a.s. maandag)

Vanaf maandag a.s. zullen de roosters zichtbaar zijn op Zermelo. De klasindeling zal dan ook voor iedereen duidelijk zijn.

Voor nieuwe leerlingen en zij-instromers zal er op woensdagmiddag 5 september een voorlichtingsmiddag zijn over het gepersonaliseerd leren, de Learning Portal, roosterzaken en meer. Maandag zal daar meer info over worden gegeven. 

Wij wensen iedereen een fantastisch schooljaar toe!

Terug naar overzicht