Er is weer van alles
te beleven dit jaar

klik hier voor de volledige jaarkalender

Snel naar:   NovemberDecember

November

29 november 2022 Studiedag
Op dinsdag 29 november zal er een studiedag zijn voor het personeel. Op deze dag zijn de leerlingen lesvrij.

December

5 december 2022 Sinterklaasviering
Ook dit jaar zal de Sint onze school niet voorbijrijden! Voor de kinderen die zoet zijn geweest (en voor de docenten die zich hebben gedragen) zal er een traktatie zijn. Op maandag 5 december, vanaf 13.00 uur is er gelegenheid voor een alternatieve sinterklaasviering in de onderbouw: klas 1 gaat schaatsen in Haarlem en voor klas 2 is een trefbaltoernooi in de sportbox. Voor de bovenbouw (klas 3 en 4) gaan de lessen gewoon door volgens rooster.
9 december 2022 Paarse Vrijdag

Vrijdag 9 december is het Paarse Vrijdag. Op deze dag laten we zien dat het bij ons op school niet uitmaakt wat jouw seksuele geaardheid is of welke keuzes jij maakt in relaties of seksualiteit. Iedereen hoort erbij en dat laten we vandaag zien door paars te dragen. De activiteiten worden georganiseerd door de leerlingenraad.Met de kleur paars wordt enthousiasme aangeduid (ofwel ‘spirit’ in het Engels). Voor meer info, ga naar https://paarsevrijdag.nl/

15 december 2022 Foute kersttruiendag
Trek je foute kersttrui uit de kast en kom er mee naar school, want vandaag is Foute-Kersttruien-Dag! Om alvast in de kerstsfeer te komen, krijg je vandaag een lekkere traktatie als je je foute kersttrui aanhebt.
22 december 2022 Kerstgala
Het jaarlijkse kerstgala is een gezellige en muzikale afsluiting van het kalenderjaar. De avond start om 19.30 uur en duurt tot 23.00 uur. Er zal aan deur worden gevraagd naar je toegangskaartje en je schoolpas. Heb je al nagedacht over je mooiste outfit?
23 december 2022 Kerstactiviteiten
Op vrijdag 23 december zullen er geen lessen zijn, maar zal de school in het teken staan van kerst en kerstactiviteiten. Nadere berichten volgen.
25 december 2022 Kerstvakantie
Maandag 26 december 2022 t/m vrijdag 6 januari 2023. Pas op: de lessen starten weer volgens rooster op dinsdag 10 januari 2023. Maandag 9 januari is er een studiedag voor het personeel en zijn de leerlingen nog lesvrij.