Skip to main content
Kennemer College mavo-havo heet voortaan: Dalí College. Met aandacht. Klik hier voor meer informatie

Dé beste studieplek
op onze school

Het Dalí College heeft een mooie mediatheek waar je lekker kunt leren, met netwerkplekken voor internet, video en film. Via de Krantenbank kun je alle dagbladen online raadplegen en met de AURA-app kun je online (de nieuwste) boeken lenen! De mediatheek is van maandag tot en met donderdag van 8.15 tot 16.00 uur open.

Direct naar…

Nooit meer te laat met je boek?

Voor het lenen van boeken gebruik je je eigen schoolpas. Je kunt ze lenen voor een periode van drie weken en mag ze twee keer verlengen. De bibliotheekcatalogus is ook online te raadplegen. In de mediatheek kun je direct zoeken in de online catalogus, maar ook via de website van school. Ga hiervoor naar: Aura Library.

Maak een account aan in Mijn Aura Apace en download de app. De app is beschikbaar voor Iphone en Adroid.

Even wat voordelen op een rij: alle gegevens over nieuw aanwinsten, themalijsten, gegevens van de geleende materialen bij de hand, lenershistorie, online verlengen en pushberichten als je bijna te laat bent met je boek. En het allerbelangrijkste: met je barcode. Nu kun je dus ook een boek lenen met je mobiel.

Krantenbank

Via Bibliotheek IJmond Noord heeft het Dalí College een abonnement op de Krantenbank. Dit is het archief van alle landelijke dagbladen. Zo kun je online o.a. het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, NRC Handelsblad, Trouw, Het Parool, De Telegraaf en het Financieel Dagblad doorzoeken.