Skip to main content
Kennemer College mavo-havo heet voortaan: Dalí College. Met aandacht. Klik hier voor meer informatie

Stralen op jouw niveau
en in jouw tempo

Gepersonaliseerd onderwijs begint bij ons met aandacht voor elke leerling.
Daar is alles bij het Dalí College op gericht. Van het gebouw tot aan onze manier van lesgeven. Elke leerling is namelijk anders en heeft unieke ambities en talenten. De een leert het liefst door te doen, de ander is meer een denker. Wij dagen je daarom uit om jouw talenten te ontwikkelen op jouw manier en je ambities te verwezenlijken. Ons hele onderwijs is erop gericht om elke leerling een uitdagende leersituatie op maat te bieden. We stimuleren en leren je eigenaar te zijn van je eigen leren en daarmee een succesvolle weg te vinden voor je toekomst.

Je eigen leerroute

Bij onze school kun jij je ontwikkelen op jouw manier. Er is ruimte voor jouw leerstrategieën, jouw talenten en jouw uitdagingen. Ben je een ster in wiskunde? Dan dagen we je uit om dat vak op een hoger niveau te volgen, extra opdrachten te doen of alvast vooruit te werken. Vind je Engelse grammatica lastig? Dan krijg je extra tijd en aandacht van de leraar, of je meldt je aan bij een ondersteuningsles Engels. Alles is mogelijk om het beste uit jezelf te halen.

Je eigen coach

Door een intensieve begeleiding van je coach leer je om binnen een heldere structuur te werken en krijg je steeds meer inzicht in je eigen leerproces. Samen met je coach bepaal je zelf je leerdoelen en kies je een strategie om deze te behalen, zodat je precies weet wat je moet leren, op welke manier en waarom. Ook Leren Leren helpt je daarbij.

Je eigen niveau en tempo

Om recht te doen aan de verschillen tussen leerlingen kan iedere leerling werken op verschillende niveaus per vak en in een verschillend tempo. Naast de instructielessen zijn er binnen de vakken ook werklessen, waarin je begeleid zelfstandig aan opdrachten kunt werken. Het digitale lesmateriaal van Itslearning wordt in combinatie met boeken aangeboden, zodat je daadwerkelijk op je eigen tempo en eigen niveau aan de lesstof kan werken, met een eigen device en een eigen leerstrategie.

“Op het Dalí College krijg je de kans om te stralen en te werken aan jouw eigen toekomst. Wij helpen jou de resultaten te halen waar jij naar streeft.”

Wat zijn onze sterke punten?