Skip to main content
Kennemer College mavo-havo heet voortaan: Dalí College. Met aandacht. Klik hier voor meer informatie

Samen bouwen aan
je eigen toekomst

Welke opleiding ga jij doen na de mavo of havo? Om daar een keuze in te maken ga je aan de slag met LOB, dat staat voor Loopbaan, Oriëntatie en Begeleiding. Dat doe je niet alleen, natuurlijk word je hierbij geholpen.

Jouw sterke kanten

Al in de eerste en tweede klas leer je je sterke kanten kennen. Je neemt deel aan de Dalí uren, je voert gesprekken met je coach en de decaan. Er zijn activiteiten en gastlessen die in het teken staan van studie & beroep en het kiezen van je vakkenpakket.

In mavo leerjaar 3 bezoek je samen met je ouders een MBO-avond, je loopt een week stage en je gaat kiezen voor een examenpakket. In de vierde klas van de mavo ga je een opleiding onderzoeken en heb je de mogelijkheid om alvast een dag(deel) mee te lopen bij een vervolgopleiding. Uiteraard voer je ook dit jaar weer gesprekken met je coach en/of de decaan.

Maken van de juiste keuze

Gedurende de jaren houd je alle activiteiten bij in een LOB-dossier en zo kom je steeds dichter bij jouw keuze voor een passend vervolgtraject. De decaan staat alle jaren voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met mevrouw C. Termes, decaan Dalí College: c.termes@dalicollege.nl.