Skip to main content
Kennemer College mavo-havo heet voortaan: Dalí College. Met aandacht. Klik hier voor meer informatie

Samen werken
aan jouw toekomst

De directeur en de teamleiders vormen samen het MT (managementteam) van onze school. Vrijwel wekelijks vergaderen zij afwisselend over operationele en beleidsmatige zaken. Jij hebt natuurlijk dagelijks te maken met de docenten en je eigen coach. Daarnaast kun je ook contact opnemen met medewerkers voor extra zorg en begeleiding. Hier vind je alle informatie bij elkaar. Ook kun je meer lezen over de Stichting Voortgezet Onderwijs Kennemerland.

Ons managementteam

Directeur: dhr. Rob Feenstra

Teamleiders
Brugklas en mavo 2 – mevr. Ana Solbes
Mavo 3 – dhr. Richard Sap
Mavo 4 – dhr. Hans Out

Spreekuren schoolleiding

Jij en je ouders/verzorgers kunnen altijd een afspraak met ons maken via de administratie, tel. 0251-249 944. Voor informatie over je vorderingen en je leerprestaties kunnen jullie een afspraak maken met je coach.

Belangrijke contactpersonen

Stichting Voortgezet Onderwijs Kennemerland

Het Dalí College maakt onderdeel uit van Stichting Voortgezet Onderwijs Kennemerland (SVOK). Een professionele en lerende organisatie waarin acht scholen voor voortgezet onderwijs samenwerken aan kansrijk onderwijs. Het Bonhoeffercollege en het Jac. P. Thijsse College in Castricum, het Castor College in Beverwijk en het Dalí College, SKILLS vmbo en Forta in Heemskerk. Daarnaast bieden we met Supreme College Nederland internationaal toponderwijs en met Fourteens 10-14 onderwijs. Samen motiveren we onze leerlingen om het beste uit zichzelf te halen, van praktijkonderwijs tot en met het gymnasium. Elke school geeft hier op geheel eigen wijze een unieke invulling aan.

Kijk voor meer info op: www.svok.nl