Skip to main content
Kennemer College mavo-havo heet voortaan: Dalí College. Met aandacht. Klik hier voor meer informatie

Het beste van
twee werelden

Op het Dalí College leer je vanuit leerdoelen. Hierdoor weet je precies wat je moet leren. Niet de taken die je doet om je leerdoelen te behalen staan centraal, maar het leerdoel zelf. Om je leerdoel te bereiken kun je besluiten om sommige taken wel te doen en andere niet. Om deze manier van leren mogelijk te maken leer je met behulp van Itslearning op je eigen device.

Je eigen agenda

Je krijgt van ons je eigen (papieren) agenda. Deze 1blik-agenda helpt je met het plannen en organiseren van je weektaken en je toetsen. Samen met je coach kun je zo snel en overzichtelijk je voortgang bespreken en je voorbereiden op wat komen gaat. Naast deze ‘hard-copy’ agenda kun je gebruik maken van de digitale agenda in Itslearning.

Itslearning

Dit is een digitaal systeem dat zorgt voor inzicht en overzicht in je leerproces. Hier kun je plannen in een digitale agenda, staan alle leerdoelen die je in een schooljaar kunt behalen en ook alle taken die je kunt maken om die doelen te behalen. Alles in één overzichtelijk systeem, dat je altijd en overal kunt bereiken.

Blended learning

Leer je nou altijd digitaal, vanuit Itslearning? Nee. Je krijgt teksten en opdrachten ook op papier aangeboden. Wij zorgen voor een goede mix van leren met en zonder een device. Dit noemen wij blended learning.

Aanschaf laptop (2023-2024)

Omdat wij op school werken met digitale methodes en Office 365 adviseren wij de nieuwe leerlingen te werken met een Windows laptop. Samen met onze leverancier hebben wij een selectie gemaakt van laptops die geschikt zijn voor ons onderwijs.

Klik hier voor actuele informatie over de aanschaf van de laptop.  (geüpdatet 25-05-2023)

Vragen of meer informatie?

Mochten jullie vragen hebben over installatie of andere zaken die de laptop betreffen, neem dan gerust contact op met onze servicedesk:
servicedesk@dalicollege.nl.

Schoolboeken bestellen

Een goede start van het nieuwe schooljaar begint bij het tijdig in huis hebben van de boeken. Het is dus zaak deze bijtijds te bestellen. Hiervoor is het van belang om voor 22 juli de bestelling door te geven aan de firma van Dijk. Alleen dan kan worden gegarandeerd dat de leermiddelen in de laatste week van de zomervakantie bij u thuis worden bezorgd.

Bestellen kan op de website www.vandijk.nl
Selecteer ‘Heemskerk’, vervolgens ‘Dalí College’ en de ‘leermiddelenlijst’ van de klas waarin je volgend schooljaar zal plaatsnemen.

Hieronder staat stap voor stap vermeld hoe er eenvoudig en snel besteld kan worden. Meer informatie vindt u op :