Skip to main content
Kennemer College mavo-havo heet voortaan: Dalí College. Met aandacht. Klik hier voor meer informatie

Aanschaf laptop voor schooljaar 2020-2021

Schooljaar 2020-2021

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Op het Kennemer College Mavo vinden we het belangrijk dat leerlingen goed worden voorbereid op de toekomst. Digitalisering speelt hierbij een belangrijke rol. Om hier goed mee om te leren gaan werken we met laptops in de klas. Voor de organisatie hiervan zijn we een samenwerking aangegaan met The Rent Company. Zij bieden speciale educatie laptops aan tegen aantrekkelijke bedragen op basis van huur of koop. Hierbij inbegrepen is het Easy4u zekerheidspakket voor service, garantie en schade- en diefstaldekking.

Wat zijn de voordelen van het Easy4u abonnement?

  • De laptops zijn extra stevig, speciaal ontwikkeld voor het onderwijs en in samenspraak met de school vastgesteld. Zo heeft uw zoon of dochter altijd de juiste laptop.
  • Op school is bij reparatie een leenlaptop beschikbaar.
  • U hoeft zelf geen software pakketten aan te schaffen, dit is vooraf met de school afgestemd en een basisinstallatie is al op de laptop geïnstalleerd bij uitlevering.
  • In het Easy4u zekerheidspakket zit een schade-en diefstaldekking* (*mits sporen van (in)braak), met een beperkt eigen risico van €50,00 per gebeurtenis. (max. 3x gedurende de looptijd)
  • Standaard wordt bij het Easy4u abonnement een vochtwerende beschermhoes en oplader meegeleverd.

Bestellen?
Het aanbod dat de school voor u heeft samengesteld vindt u op de bestelflyer.
Hoe het bestellen in zijn werk gaat wordt op deze flyer stap voor stap uitgelegd. Extra informatie en specificaties van  de laptop(s) vindt u in de webshop.

LET OP! Bestel voor 31 juli 2020 uw laptop.
Zo bent u verzekerd van een tijdige uitlevering in de eerste week van het nieuwe schooljaar!
Hiermee voorkomt u extra administratie- en handlingskosten van €19.95.

Aanvullende informatie
Om u zo goed en zorgvuldig mogelijk te informeren kunt u via de button korte video’s van The Rent Company bekijken. Deze korte video’s bevatten:

  • Uitleg over The Rent Company en het Easy4u abonnement.
  • Uitleg over de prijsopbouw van het Easy4u abonnement bij zowel huur als koop.
    (Let op! Dit is als voorbeeld uitgelegd voor één type laptop die u op de bestelflyer ziet, de prijzen van de overige modellen wijken dus af van de video!)Vragen of aankoopadvies nodig?

Heeft u nog vragen over de laptop(s) of het Easy4u zekerheidspakket? Neem dan contact op met The Rent Company via 085 003 61 50 of mail naar help@rentcompany.nl. Ook kunt u een vraag stellen via de chat op www.rentcompany.nl.

Vragen over installatie en andere zaken die de laptop betreffen?

Mocht u vragen hebben over installatie en andere zaken die de laptop betreffen, neem dan gerust contact op met onze servicedesk. servicedesk@kennemercollege.nl